Úvodní stránka » GDPR - ochrana osobních údajů

GDPR - ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů stanoví, jak společnost decoDoma, s.r.o. se sídlem Bohdalecká 1490/25, Praha 10 – Michle, PSČ 101 00, IČ 242 65 403 (decoDoma) používá a chrání veškeré informace, které jsou společnosti decoDoma předávány používáním této webové stránky. decoDoma se zavazuje zajistit bezpečí Vašich osobních údajů. Pokud bychom Vás požádali o poskytnutí určité informace, podle které můžete být při používání těchto webových stránek identifikováni, ujišťujeme Vás, že tato informace bude použita pouze v souladu s těmito zásadami ochrany osobních dat. decoDoma může tyto zásady čas od času změnit aktualizací této strany. Občas byste tuto stranu měli zkontrolovat, abyste se ujistili, že Vám případné změny vyhovují. Tyto zásady jsou platné od 12. 1. 2018.
 
Správcem údajů je společnost decoDoma, s.r.o. se sídlem Bohdalecká 1490/25, Praha 10 – Michle, PSČ 101 00 , IČ 242 65 403, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, sp.zn. C 198898.
 
Tím, že nám poskytnete Vaše osobní údaje, nám dáváte svůj souhlas se zpracováním a správou údajů, jejichž účel a podmínky použití jsou stanoveny níže. Všechny Vaše osobní údaje, které od Vás obdržíme, budou shromážděny, uloženy a použity v souladu s platnými právními předpisy, zejména se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, (dále jen "Zákon”), se zákonem č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti, a dále dle příslušných ustanovení Občanského zákoníku, jakož i příslušných norem Evropské unie.
 
Osobní údaje jsou informace, které Vás mohou identifikovat jako žijícího jedince, ať už samy o sobě, nebo současně s dalšími informacemi, které máme, nebo pravděpodobně máme.
 
Podrobnější informace najdete na stránce pořadatele soutěže www.decodoma.cz. PŘEČÍST. 

© 2013-2018, decoDoma, s.r.o. - Bohdalecká 1490/25 , Praha 10 - Michle , info@decoDoma.cz , tel. 491204205

Realizace a SEO: CCN Plus s.r.o.

 
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací